Hopp til innholdet

FAQ

Hvordan fungerer hesteassistert læring Building Block-programmet?

Dette programmet tar sikte på å bygge en rekke livs- og lederegenskaper gjennom erfaringsbasert læring med hester, som skal hjelpe til å finne vår autentisk jeg. Deltakerne er delt inn i små lag på to eller tre og en hest. Sammen, gjennom positiv interaksjon og teamarbeid, takler teamet ulike oppgaver for å oppnå et bestemt mål.

Må jeg ha hesteerfaring fra før?

Nei, dette er ikke noe krav siden alle deltakere får en introduksjon og sikkerhetsgjennomgang og alt interaksjon skjer fra bakken med veiledning av en fasilitator.

Skal vi ri på hestene?

Nei, siden målet er å lære fra hesten og når vi rir på hesten har vi en annen relasjon til hesten enn fra bakken. Vi kontrollerer hesten mer fra salen, mens fra bakken kan hesten kommunisere mer direkte med oss.

Hva tilbyr dere?

Building Block programmet inneholder et 12 ukers kursprogram. Det er mulig å bestille også et engangs opplegg alt avhengig a gruppens behov. Ta kontakt for en uformell prat og vi tilrettelegger et passende program til deg/dere.

Hvordan veileder vi deg gjennom programmet?

Pia er sertifisert fasilitator i hesteassisert læring gjennom Equine Connection. En fasilitator veileder hele programmet og sørger for at hvert teammedlem er involvert i en viss kapasitet gjennom hele aktiviteten. Fasilitaorens rolle er ikke å lede eller undervise, men rett og slett å veilede deltakerne til å oppdage sin egen vei gjennom oppgaven.

Hvert program har et spesifikt mål og kan skreddersys for å passe dine gruppe- eller bedriftsmål.

Hva skjer når det er dårlig vær?

Vi har utendørsbane (fra høsten 2023 også innendørsbane), men ekstreme værforhold kan gjøre dagen ubehagelig og til og med utrygt. I disse sjeldne tilfellene samarbeider vi med kundene våre for å endre tidspunktet.

Må jeg ha bestemte klær på meg?

Vi har visse sikkerhetskrav, inkludert sko med lukket tå og at man kler seg i komfortable klær som passer for været. Vi har noen jakker og sko tilgjengelig, men ikke i alle størrelser. Hjelm er ikke nødvendig men er tilgjengelig for de som ønsker å bruke det. Vi vil gi deg en fullstendig liste over disse kravene når dere avtaler en workshop.

Hvor kom hesteassistert læring Building Block™-programmet fra?

Hesteassistert læring Building Block™-programmet har sin opprinnelse i Nord-Amerika – hvor det fortsatt brukes med suksess for å fremme positive relasjoner og teambygging på arbeidsplassen.

Det er et relativt nytt konsept for Norge, og Pia er så lenge bare den eneste kvalifiserte instruktøren i landet. Vi mottar kontinuerlig støtte fra Equine Connection International og The Academy of Equine Assisted Learning, Strathmore, AB, Canada, slik at vi kan fortsette å tilby den mest oppdaterte læringsopplevelsen for våre kunder.

Det er bare å ta kontakt med oss dersom du lurer på flere ting!

Hvor finner workshopene sted?

Vi er lokalisert på Stall Brålykkja, Nestingvegen 86, 7074 Spongdal. Det er ca 25 min. kjøretur fra Trondheim i fine omgivelser på Byneset https://www.stallbraalykkja.no/

Er dere sertifisert?

Ja, fasilitatoren vår er sertifisert gjennom Equine Connection – The Academy of Equine Assistert læring og akkreditert av The EAL Network.