Hopp til innholdet

Profesjonell utvikling

Teambygging med mening! Vil du gjenopprette mer samarbeid i arbeidsgruppen din nå når Covid19-restriksjonene er lettet? Planlegge for ditt neste prosjekt, eller oppnå bedre kommunikasjon mellom gruppemedlemmene dine?

Teambyggingsprogrammene våre med hester er en unik mulighet til å gjøre nettopp det og mer. Vi kan skreddersy en opplevelse for å møte dine mål som en halv- eller heldagspakke. Kombiner denne unike opplevelsen i fine omgivelser på Byneset, og ta deg en walk and talk tur i vår egen turløypa ved gården. Vi er lokalisert bare en 25 min. kjøretur utenfor Trondheim.

Teambygging

Alt du trenger å vite om teamets kommunikasjon og dynamikk!

Hva gjør vårt teambyggingprogram så annerledes?

Hester lever i nåtid og gir ærlige, umiddelbare og ikke-dømmende tilbakemeldinger, som ingen mennesker kan matche. De har ingen agenda, og vet ingenting om status eller strukturer på jobben din– de vet ikke om du er administrerende direktør eller praktikant. Hester reagerer BARE på den autentiske personen de jobber med.

Som byttedyr har hester utrolig skarpsindige sanser og er svært følsomme for energi, intensjon, handlinger og kroppsspråk til mennesker. Som byttedyr kan hester fungere som et barometer for ikke-verbal kommunikasjon, og hjelper derfor mennesker å gjenkjenne hvordan deres ikke-verbale signaler kan påvirke deres forhold til andre.

Gjennom en rekke gruppebaserte aktiviteter med hestene bygger deltakerne større bevissthet om seg selv og sine kolleger. Som et resultat forbedrer de kommunikasjons- og lederegenskaper, fokus og motivasjon. De videreutvikler også emosjonell intelligens, selvtillit og selvbevissthet som legger grunnlaget for autentisk ledelse og effektivt teamarbeid.

Lederutviklingsprogrammer

Hva skiller en fremragende leder fra en god leder? Å ta lederskap til det neste nivået betyr ikke bare å gjøre den enkelte leder oppmerksom på deres ubevisste atferd og skjevheter og innvirkningen disse har på menneskene rundt seg, men hvordan å bruke denne selvbevisstheten til å ta vare på det som fungerer og endre det som ikke fungerer. Våre lederprogram gir deltakere på alle nivåer en unik mulighet til å forstå og utvikle seg og sin egen lederstil. Hester krever tydelig, autentisk lederskap. Vi jobber sammen med deltakerne med hestene våre for å forbedre deres lederegenskaper slik at de kan bygge opp selvtillit og inspirere deres lag. Vi jobber med ledere på alle nivåer, inkludert:

  • Seniorledere
  • Unge ledere
  • Ledende kvinner
Workshop i 2021 med en forskergruppe fra NTNU